ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναγνώριση FIFA για Καπίνο

Αναγνώριση FIFA για Καπίνο
Καπίνο INTIME SPORTS

Στο επίσημο σάιτ της FIFA και αφιέρωμα για τα ταλέντα του 2012, ο Στέφανος Καπίνο είναι μέσα και χαρακτηρίζεται από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στον κόσμο. Διαβάστε το άρθρο. (video)

Σε αφιέρωμα της η FIFA, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Καπίνο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παίκτες που πρέπει να προσέξει κανείς το 2012.

Μάλιστα αυτό που αξίζει αναφοράς είναι το γεγονός πως χαρακτηρίζουν τον 17χρονο γκολκίπερ ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Επιβλητικός κι εξαιρετικά ελπιδοφόρος χαρακτηρίζεται ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο από τον συντάκτη του δημοσιεύματος.

Μάλιστα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά το άρθρο στο σάιτ της FIFA αναφέρει:

"Σύνθετος και επιβλητικός, ο νεαρός ύψους 195 έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με την Ελλάδα όταν έκανε το ντεμπούτο απέναντι στην Ρουμανία τον Νοέμβριο σε ηλικία 17 χρόνων και 241 ημερών.

Έχοντας καθιερωθεί ως το Νο1 στον Παναθηναϊκό, η συνέπεια του Καπίνο τον συγκαταλέγει ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ