ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ για... Ιανουάριο

Αμπέντ για... Ιανουάριο

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Αμπέντ αλλά οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο για τον Ιανουάριο αν οι "ανθρακορύχοι" τον παραχωρήσουν.

Ο μεγάλος καημός του Γιάννη Αναστασίου στην μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα ήταν ο Μεχτί Αμπέντ. Οι πρασινοι έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αποκτήσουν είτε ως δανεικό, είτε αποκτώντας τα δικαιώματα του αλλά η Νιουκάσλ και συγκεκριμένα ο Άλαν Πάρντιου ήταν αρνητικοί.

Μέχρι και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών οι πράσινοι περίμεναν μήπως γινόταν κάτι αλλά μάταια. Αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός ο Αμπέντ να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα αλλά αν συμβεί αυτό θα γίνει από Γενάρη μετά τα όσα συζήτησαν ο Νίκος Νταμπίζας και ο τεχνικός του συλλόγου από την Αγγλία.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Νταμπίζας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της Νιούκαστλ Αλάν Πάρντιου ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στον τεχνικό διευθυντή των πράσινων για το υψηλό επίπεδο στο οποίο «παρέδωσαν» τον ποδοσφαιριστή είπε πως θέλει να δει αν υπάρχει προοπτική να τον χρησιμοποιήσει ως τον Γενάρη ειδάλλως ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο για να τον παραχωρήσουν εκ νέου.

Βέβαια μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε μπροστά μας πέντε μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν οπότε θα δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ