ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπεΐντ: "Ενθουσιασμένος στον Παναθηναϊκό"

Αμπεΐντ: "Ενθουσιασμένος στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπεΐντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού μετά το φιλικό με την Λάτσιο δήλωσε ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στο Τριφύλλι ενώ αναφορικά με την εμφάνιση κόντρα στους Ιταλούς αλλά και την παρουσία των πράσινων τη φετινή σεζόν δήλωσε πολύ αισιόδοξος.

Έκανε την πρώτη του προπόνηση την περασμένη Τρίτη και μετά από πέντε μέρες βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού μαζί με τους έτερους νεοαποκτηθέντες Νίκο Καρέλη και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο λόγος για τον Μεχντί Αμπεΐντ ο οποίος μετά το τέλος του φιλικού με την Λάτσιο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο 21χρονος μέσος εμφανίστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος από την παρουσία των πράσινων στη φιλική αναμέτρηση με την Λάτσιο ενώ δήλωσε πως έχει βρει στον Παναθηναϊκό όλα όσα περίμενε και ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Αμπεΐντ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά:

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το ευχαριστηθήκαμε. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όπως και η Λάτσιο. Το καλύτερο από το σημερινό φιλικό είναι πως όλοι μας το ευχαριστηθήκαμε".

Βρίσκεσαι στην ομάδα μόλις λίγες μέρες πως αισθάνεσαι;
"Νοιώθω πάρα πολύ ωραία. Όλοι με υποδέχτηκαν πάρα πολύ καλά. Με έκαναν να αισθάνομαι χαρούμενος, να αισθανθώ με την μια μέλος της ομάδας. Με βοηθάνε καθημερινά και αυτό είναι πολύ καλό για μένα".

Με την μεταγραφή σου ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε άπαντες. Ήταν κάτι που έγινε τόσο γρήγορα;
"Όχι, κράτησε λίγο καιρό. Ο Παναθηναϊκός μίλαγε με την ομάδα μου την Νιουκάστλ κοντά στις δυο εβδομάδες, ήρθα εδώ μου άρεσαν όσα είδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό".

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;
"Έχουμε καλή ομάδα, νεανική ομάδα με κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να το αποδείξουμε στην διάρκεια της σεζόν ότι έχουμε μια καλή ομάδα".

Το γεγονός ότι στην πλειονότητα στο ρόστες της ομάδας υπάρχουν πάρα πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές σε φοβίζει καθόλου;
"Όχι υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι παίκτες όπως και κάποιοι νέοι παίκτες αλλά θεωρώ ότι μαζί αυτά δυο στοιχεία αν συνδυαστούν καλά μπορούν να φτιάξουν κάτι πολύ καλό. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την σεζόν που έρχεται και φυσικά εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα".

Έπαιξες για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στην Λεωφόρο, πως σου φάνηκε; "Ήταν πάρα πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί μας ήταν πολύ καλοί. Μου αρέσει όταν ένα στάδιο είναι γεμάτο και απόψε ήταν πάρα πολύ όμορφα".

Τι γνώριζες για τον Παναθηναϊκό πριν έρθεις στην ομάδα;
"Ήξερα ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Για αυτό και η επιλογή μου ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι της ομάδας μου μίλησαν και μου έδειξαν ότι με θέλουν, ότι υπολογίζουν πολύ σε μένα και ότι θα παίζω. Και εγώ αυτό θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και για αυτό βρίσκομαι εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ