ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος ο Μπούρμπος, μπήκε ο Σπυρόπουλος

Αμφίβολος ο Μπούρμπος, μπήκε ο Σπυρόπουλος
INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολα θα προλάβει και το ματς με τον Πανιώνιο ο Χρήστος Μπούρμπος που δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης σε αντίθεση με τον Σπυρόπουλο που προπονήθηκε κανονικά.

Χωρίς τον Χρήστο Μπούρμπο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας θα χάσει και το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και πολύ δύσκολα ο Γιάννης Αναστασίου θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που αν μπει την Παρασκευή θα έχει μόνο μια προπόνηση στα πόδια του.

Ίσως τον προφυλάξει για να τον έχει μαζί του στο ματς του Κυπέλλου αλλά όλα θα φανούν μετά την τελευταία προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα.

"Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νίνης συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Μπούρμπος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα".

Πήρε εισιτήρια για Ξάνθη

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Ξάνθη για το πρώτο ματς του Κυπέλλου έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του. Καθώς την Πέμπτη το πρωί έγινε στην Ξάνθη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Κυπέλλου με την τοπική ομάδα, με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να ζητούν εισιτήρια.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τους γηπεδούχους και έτσι το τριφύλλι θα πάρει 1300 εισιτήρια των 15 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ