ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλοφς: "Θα συζητήσουμε πρόταση για Σισοκό"

Άλοφς: "Θα συζητήσουμε πρόταση για Σισοκό"
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα prasinanea.gr ότι η ομαδα του είναι ανοιχτή σε πρόταση του Παναθηναϊκού για την αγορά του Ιμπραχίμ Σισοκό.

Σε δημοσίευμά της την Τετάρτη, η εφημερίδα "Goal" είχε αποκαλύψει τις σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να κρατήσουν τον Ιμπραχίμ Σισοκό στην Παιανία και μετά το καλοκαίρι οπότε και λήγει ο δανεισμός του από τη Βόλφσμπουργκ, και φαίνεται πως ούτε οι Γερμανοί είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα prasinanea.gr , ο νεοπροσληφθείς αθλητικός διευθυντής των "λύκων", Κλάους Άλοφς (επί σειρα ετών στη Βέρντερ Βρέμης), ξεκαθάρισε πως ο Σισοκό έχει δοθεί στον Παναθηναϊκό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ενώ τόνισε αν γίνει κάποια συμφέρουσα πρόταση από την ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένοι να τη συζητήσουν.

"Στην ομάδα είμαστε νέοι, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής (σ.σ. Λόρενζ Κόστνερ) και χρειαζόμαστε χρόνο για να αξιολογήσουμε το έμψυχο δυναμικό.

Είναι νωρίς για να προδικάσω ποιος θα μείνει και ποιος θα παραχωρηθεί, αλλά είναι σίγουρο πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έχοντας τόσα συμβόλαια" τόνισε αρχικά ο Άλοφς, και πρόσθεσε:

"Ο Σισοκό έχει δοθεί στον Παναθηναϊκό για να εξελιχθεί και να πάρει χρόνο. Αυτό συμβαίνει και εμείς τον παρακολουθούμε.

Τώρα, εάν μας κατατεθεί πρόταση και είναι συμφέρουσα, θα τη συζητήσουμε. Ας γίνει και βλέπουμε..."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ