ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλλο πράγμα η Λεωφόρος

Άλλο πράγμα η Λεωφόρος
Λεωφόρος στιγμές INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο. Απόρθητη έδρα το "Απόστολος Νικολαϊδης" σύμφωνα με στατιστικές.

Εντυπωσιασμένοι δήλωναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο.

Μετά την λήξη του αγώνα έλεγαν μεταξύ τους ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και φυσικά θα είναι μεγάλη η δύναμη του Παναθηναϊκού που πέρσι είχε χάσει τόσους βαθμούς στο ΟΑΚΑ.

" Σίγουρα αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά μπράβο. Γιατί με αυτές τις συνθήκες που είναι η ομάδα και σε αυτό το νέο ξεκίνημα μας στηρίζει. Ήταν γεμάτο το γήπεδο απ' ότι είδαμε και ελπίζω σε όλα τα παιχνίδια στην Λεωφόρο να γίνεται το ίδιο", δήλωσε ο Θανάσης Ντίνας.

Ο Κροάτης Σίντελφελντ που πέρσι αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ και έζησε την ατμόσφαιρα της Τούμπας δήλωσε: " Εννοείται πως η Λεωφόρος είναι άλλο πράγμα. Καμία σχέση με το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος είναι δίπλα στις κερκίδες και δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Αυτό μας βοηθάει εμάς και βάζει πίεση στον αντίπαλο. Θα μας βοηθήσει πολύ"!

Κέρδισε 6 εισιτήρια διαρκείας για την Λεωφόρο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Από το ξεκίνημα της Α' Εθνικής την περίοδο 1959-60 ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος έχει δώσει 875 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των 12 αγώνων για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα.

Εξ αυτών οι 496 δόθηκαν με γηπεδούχους του "πράσινους" στην Λεωφόρο, οι 361 στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ άλλες 18 αναμετρήσεις έγιναν σε ουδέτερα γήπεδα.

Στα ματς στο "Απόστολος Νικολαϊδης" ο Παναθηναϊκός μετράει 389 νίκες (περίπου 78,4%), 84 ισοπαλίες (17%), και μόλις 23 ήττες (4,6). Ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα παραμένει αήττητος σε ποσοστό 95,4%.

Στο ΟΑΚΑ από τους 361 αγώνες που έχει παίξει ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος, μετράει 277 νίκες (ποσοστό περίπου 76.7%), 49 ισοπαλίες (13,5%) και 35 ήττες (9,8%) με το συνολικό αήττητο να είναι στο 90,2%.

Ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο έχει χάσει 148 βαθμούς και στο ΟΑΚΑ 178 σε σύνολο 135 περισσότερων αγώνων στην Λεωφόρο.

Οι "πράσινοι" ανέβασαν το αήττητο σερί τους στην Λεωφόρο στους 62 αγώνες! Τελευταία φορά ηττήθηκαν πριν περίπου 11 χρόνια την 1η αγωνιστική από τη Προοδευτική και ακολούθησαν 53 νίκες και 9 ισοπαλίες, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων που έδωσαν οι "πράσινοι" στα πλέι οφ τη σεζόν 2007-08.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ