ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλάζει όψη το "Γεώργιος Καλαφάτης"

Αλλάζει όψη το "Γεώργιος Καλαφάτης"

Στο "Γεώργιος Καλαφάτης" έχουν αρχίσει οι εργασίες για τον καλλωπισμό των εγκαταστάσεων με την τοποθέτηση δένδρων και θάμνων, γίνονται παρεμβάσεις στα ηλεκτρολογικά, ενώ έρχεται ηλεκτρογεννήτρια.

Μία μικρή αλλαγή σκηνικού λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στο "Γεώργιος Καλαφάτης", στο πλαίσιο της αναμόρφωσης της λειτουργικότητας και του καλλωπισμού του.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ έχει διατεθεί ένα σημαντικό κονδύλι προκειμένου να γίνουν εργασίες που θα αλλάξουν την όψη του και θα επιλύσουν ορισμένες από τις δομικές αδυναμίες του.

Οι μετατροπές έχουν αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα και θα διαρκέσουν για το αναγκαίο χρονικό διάστημα, έως ότου το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού αποκτήσει την επιθυμητή εικόνα.

Έχει προηγηθεί η τοποθέτηση των επιγραφών με το όνομα του Παναθηναϊκού, το σήμα και με την ονομασία "Γεώργιος Καλαφάτης", παρεμβάσεις που δίνουν έναν πράσινο τόνο στο χώρο.

Τα καλλωπιστικά έργα

Περιμετρικά του "Γεώργιος Καλαφάτης" έχει αρχίσει η εκσκαφή σε συγκεκριμένα σημεία για την τοποθέτηση δένδρων και θάμνων, ώστε το προπονητικό κέντρο να ομορφύνει εξωτερικά. Οι πρώτες τρύπες έχουν ανοίξει στο ανατολικό πάρκινγκ και δίπλα στο κεντρικό κτίριο.

Κατόπιν, η εκσκαφή θα συνεχιστεί στη Δυτική πλευρά των εγκαταστάσεων, στους πρόποδες του Υμηττού, όπου θα τοποθετηθούν ψηλά δέντρα με απώτερο στόχο την ανακοπή των δυνατών ανέμων.

Ακόμα, ήδη άρχισε το "γέμισμα" της πισίνας με χώματα, αφού είναι ανενεργή και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για καλλιέργειες διαφόρων φυτών.

Εργασίες στα ηλεκτρολογικά

Στην πρόσφατη νεροποντή που έπληξε την Αττική, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του "Γεώργιος Καλαφάτης", αν και η βλάβη είχε προκληθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ. Προκειμένου να αποφευχθεί παρόμοιο φαινόμενο στο μέλλον, η ΠΑΕ επισπεύδει την αγορά μιας ηλεκτρογεννήτριας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο προσεχές διάστημα.

Επίσης, γίνονται εργασίες στα ηλεκτρολογικά των εγκαταστάσεων, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό τους και τη βελτίωση του φωτισμού των γηπέδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ