ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγή σχεδίου ή αλλιώς plan b για Άραβες

Αλλαγή σχεδίου ή αλλιώς plan b για Άραβες

Εναλλακτικό πλάνο ετοιμάζει το fund των Σαουδάραβων που θα δεσμεύσουν τα 15 εκατ. σε ελληνικό λογαριασμό για την ΠΑΕ και θέλουν άμεση είσοδο στην ΠΑΕ.

Νέα τροπή αναμένεται να πάρει η εξέλιξη στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό, μετά την νέα καθυστέρηση στην ψήφιση του νόμου για τους αλλοδαπούς επενδυτές στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το fund των Σαουδάραβων που θέλουν να αποκτήσουν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ετοιμάζονται για μια άλλη λύση.

Συγκεκριμένα, στοχεύουν στην δέσμευση 15.000.000 ευρώ σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας υπέρ της "πράσινης" ΠΑΕ και άμεση ανάληψη της άσκησης διοίκησης από εκπρόσωπο τους.

Τα νέα δεδομένα αναφορικά με την ψήφιση του αθλητικού νόμου και της αλλαγής της νομοθεσίας που θα επιτρέψει σε επενδυτές οι οποίοι δεν φέρουν την ευρωπαϊκή ιθαγένεια, να αποκτήσουν μετοχές ελληνικής αθλητικής ανώνυμης εταιρίας, μετατίθεται για το τέλος Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου.

Plan B... και συνάντηση με Τζίγγερ στον ορίζοντα

Έτσι, οι φερόμενοι ως υποψήφιοι ιδιοκτήτες της πράσινης ΠΑΕ, προκειμένου να αναλάβουν άμεσα τον έλεγχο και να κάνουν μεταγραφές στέκονται σε μια αλλαγή πλάνου. Αυτός περιλαμβάνει την κατάθεση 15.000.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα και δέσμευση τους υπέρ του Παναθηναϊκού και έπειτα την τοποθέτηση εκπροσώπου τους στην οικονομική διεύθυνση της ομάδας.

Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα εκπρόσωποι του fund, να έρθουν στην Ελλάδα και να συναντηθούν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με σκοπό να θέσουν επί τάπητος όλες τις εξελίξεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την δέσμευση σε ελληνική τράπεζα των χρημάτων.

Αυτό που είναι δεδομένο πάντως είναι πως αυτός που είναι το "θύμα" για την ώρα είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που θα ήθελε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ενισχυθεί η ομάδα του, ωστόσο φαίνεται πως θα είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί (αν δεν δοθεί κάποιος παίκτης) καθώς χρήματα δεν υπάρχουν στα ταμεία της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ