ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Πίντο Φορναρόλι INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει στο μυαλό του τουλάχιστον πέντε αλλαγές για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.

Στην ομιλία προς τους παίκτες του την Παρασκευή το απόγευμα ο Φερέιρα έκανε λόγω για αλλαγές στην ενδεκάδα και μάλιστα άμεσα. Λίγες ώρες αργότερα στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι δήλωσε: "Αναφορικά με τις αλλαγές, οπωσδήποτε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν καλή απόδοση θα πρέπει να μείνουν στα μετόπισθεν ώστε να δώσουν τη θέση τους σε άλλους συμπαίκτες τους που ενδεχομένως να μπορούν να κάνουν καλύτερες εμφανίσεις".

Προανήγγειλε δηλαδή το γεγονός ότι την Δευτέρα στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο θα δούμε ένα διαφορετικό σχήμα, τουλάχιστον σε πρόσωπα αναφορικά με αυτά που είδαμε στην Σλοβενία κόντρα στην Μάριμπορ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ότι προσανατολίζεται σε τουλάχιστον πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δοκίμασε με τους βασικούς τους Πίντο, Μαρίνο, Μαυρία, Φορναρόλι και Τοτσέ ενώ η ενδεκάδα του Τριφυλλιού κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να απαρτίζεται από τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Μαρίνο, Φορναρόλι, Σισοκό, Μαυρία και Τοτσέ.

Επιστροφές στην αποστολή

Όσον αφορά την αποστολή τώρα είναι πιθανό στην 20άδα αλλά και στην τελική 18άδα να επανέλθουν οι Πετρόπουλος και Μπαρμπαρούσης ενώ ο Φερέιρα σκέφτεται να πάρει μαζί τους και τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο.

Οι δυο τελευταίοι ναι μεν αγωνίστηκαν το Σάββατο το πρωί στο ματς των Νέων, ο πρώτος για 62' και ο δεύτερος σε όλο το ενενηντάλεπτο αλλά ο Πορτογάλος στην προσπάθεια του να τα αλλάξει όλα δεν αποκλείεται να τους πάρει μαζί του στην Λιβαδειά και ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι να τους έχει και στην 18άδα.

Η σκέψη για Σο

Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα σκέφτεται περισσότερο όμως για λόγους ψυχολογίας να πάρει μαζί του και τον Σο στους 20 ή 21 που θα ταξιδέψουν στην Λιβαδειά. Ο άσος από την Σενεγάλη ναι μεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης το Σάββατο αλλά δούλεψε σε υψηλούς ρυθμούς καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του να συμπεριλάβει τον Σο στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και αυτό προκειμένου να αρχίζει να τον βάζει στο κλίμα και όχι για να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Άλλωστε ο Σο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει δεν αποκλείεται να είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το επόμενο Σαββατοκύριακο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ