ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Τρία χρόνια στη Λεωφόρο, μετά Βοτανικό"

Αλαφούζος: "Τρία χρόνια στη Λεωφόρο, μετά Βοτανικό"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στο Δ.Σ. της "Συμμαχίας" πως τα χρήματα από τις εγγραφές μελών θα πάνε προς την ανακατασκευή της Λεωφόρου, ενώ επανέλαβε πως το ΟΑΚΑ είναι ζημιογόνο για τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Sportday", ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε επίσης ότι στόχος των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είναι η μετακόμιση από το Ολυμπιακό Στάδιο στο γήπεδο της Λεωφόρου να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι το Γενάρη, με την προοπτική να είναι πως μετά από τρία χρόνια παραμονής εκεί θα πάει στο νέο γήπεδο του Βοτανικού.

"Το ΟΑΚΑ είναι ζημιογόνο, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και βγαίνουν και με αυτά που λένε δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις για μας.

Εκτός αυτού δεν είναι και έδρα. Θα επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, στόχος είναι να γίνει τον Γενάρη και να μείνουμε εκεί για τρία χρόνια μέχρι να πάμε στον Βοτανικό.

Όσο για την οικονομική κατάσταση, είναι δύσκολη και το ξέρετε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μιλάει επίσης για την ανάγκη εγγραφής νέων μελών στην ""ΠαναθηναϊκήΣυμμαχία":

"Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο κίνητρο για να έρθει να γραφτεί. Να κάνουμε καμπάνια και να πούμε ότι όποιος βάλει λεφτά θα πάνε για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ