ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος:"Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να στηρίξει Μώραλη"

Αλαφούζος:"Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να στηρίξει Μώραλη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Superleague.

Φούντωσαν τη Δευτέρα τα παρασκηνιακά σενάρια που ήθελαν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να συμπράττουν στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία της Superleague.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη ως προέδρου και του Στράτου Σωπήλη ως αντιπροέδρου.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έσπευσε να συνταχτεί με τη θέση των οπαδών του Τριφυλλιού και εξέφρασε την αντίθεση του σε μία τέτοια κίνηση.

Μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, ο Αλαφούζος έγραψε ότι "δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να στηρίξει τον κύριο Μώραλη. Αυτή την στιγμή η super league είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό".

Σε ερώτηση άλλου χρήστη αναφορικά με το τι αν η πράσινη ΠΑΕ ψηφίσει τον Γιάννη Μώραλη, απάντησε ξεκάθαρα: "δεν το πιστεύω!".

Ένας δεύτερος οπαδός του Τριφυλλιού, τον κάλεσε να ασχοληθεί με την ΕΠΟ και με το παρασκήνιο της διαιτησίας και ο Αλαφούζος του τόνισε: " δυστυχώς τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά! Η ΕΠΟ και ο εκ των έσω έλεγχος της μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ! Θα αντισταθούμε!".

Κλείνοντας, ο Αλαφούζος σκιαγράφησε το προφίλ του επόμενου προέδρου του Συνεταιρισμού, κατά την άποψη του: "Ο Πρόεδρος της S L πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται απο τους "αιωνίους" να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ