ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ο καλύτερος συμπαίκτης μου ο κόσμος του Παναθηναϊκού"

Αλαφούζος: "Ο καλύτερος συμπαίκτης μου ο κόσμος του Παναθηναϊκού"
STOLISV

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την εθελοντική του εργασία στην Λεωφόρο και σε πηγαδάκι που είχε μαζί τους υποστήριξε ότι αποτελούν τον καλύτερο συμπαίκτη για τον ίδιο ενώ απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα.

Λίγο πριν τις 9.00μ.μ. έφτασε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος το πρώτο που έκανε ήταν να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο του Τριφυλλιού για την παρουσία του και την εθελοντική του εργασία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατευθύνθηκε προς το πέταλο της Θύρας 13 και μάζεψε τους φίλους του Τριφυλλιού οι οποίοι τον χειροκρότησαν λέγοντας τους : "Σας ευχαριστούμε όλους που είχατε την διάθεση να έρθετε και να βοηθήσετε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας".

Εν συνεχεία οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να αφήσουν τον Γιάννη Αλαφούζο να φύγει χωρίς να συνομιλήσουν μαζί του και υπήρξε ένα πηγαδάκι για σχεδόν ένα τέταρτο ανάμεσα στον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ και τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που έδωσαν συγχαρητήρια στον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά του Απήλιον και τον προέτρεπαν να δώσει το όνομα του Γιώργου Καλαφάτη.

Το κυριότερο που ζήτησε ο κόσμος ήταν ισονομία ενόψει του νέου πρωταθλήματος και κάλεσε τον πρόεδρο της ομάδας να φέρει παίκτες που να έχουν κίνητρο και να βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό. Ενώ σε ερώτηση για τον Αναστασίου εξέφρασε για άλλη μια φορά την θετική άποψη που έχει για τον προπονητή του Τριφυλλιού και το έργο του στην ομάδα.

Δεν έλειψαν και τα παράπονα για τα κανάλια και τις εφημερίδες με τον πρόεδρο των πράσινων να λέει: "Θα φύγουμε σίγουρα από τη NOVA μετά το πέρας της φετινής σεζόν και αν δεν βρούμε κάποιο κανάλι δεν αποκλείεται να φτιάξουμε και το δικό μας".

Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το αν είναι μόνος του ή έχει συμπαίκτες στην πράσινη ΠΑΕ με τον ίδιο να λέει: "Έχω βοήθεια από εσάς. Τον κόσμο του Παναθηναϊκού", μην θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια.

Λίγο πριν ο Γιάννης Αλαφούζος χαιρετήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού αφού τους ευχαρίστησε και πάλι ο κόσμος των πράσινων τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας με τον πρόεδρο του Τριφυλλιού να σιγοτραγουδά και αυτός μαζί με τους οπαδούς των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ