ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Διαπλεκόμενος ο Σπάθας"

Αλαφούζος: "Διαπλεκόμενος ο Σπάθας"
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στου twitter αλλά και φωτογραφία του Ηλία Σπάθα πίσω από τους Θεοδωρίδη και Βρέντζο έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον 4ο διαιτητή του ντέρμπι.

Ο Ηλίας Σπάθας αποτελεί για τους πράσινους "persona non grata" για πολλές διαιτησίες του στο παρελθόν αλλά κυρίως για την διαιτησία του στο περσινό ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη. Μάλιστα οι πράσινοι με ανακοινώσεις τους αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος είχε σημειώσει ότι στο τριφύλλι δεν θα ήθελαν ποτέ ξανά σε παιχνίδι τους τον νεαρό ρέφερι.

Ο Σπάθας ήταν ο 4ος διαιτητής στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και αυτός ουσιαστικά που επέβαλε την αποβολή του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο των πράσινων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω μηνύματος στο twitter χαρακτήρισε διαπλεκόμενο τον Σπάθα ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία όπου ο ρέφερι διακρίνεται πίσω από τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο, τα "συντρόφια" του όπως τους χαρακτήρισε εν συνεχεία.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πράσινων έγραψε:

"Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον ...διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της".

Και εν συνεχεία πόσταρε και τις δυο φωτογραφίες. Δείτε τα tweet του Γιάννη Αλαφούζου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ