ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Δεν υπάρχει θέμα αποζημιώσεων"

Αλαφούζος: "Δεν υπάρχει θέμα αποζημιώσεων"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι στην παρούσα φάση το θέμα των αποζημιώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς την εταιρεία "ΑΚΤΩΡ", δεν υφίσταται.

Άκαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να ζητήσει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να δεσμευτεί εγγράφως ότι θα καταβάλει τις αποζημιώσεις της ΠΑΕ στην εταιρεία "ΑΚΤΩΡ".

Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και σχολίασε στο www.prasinanea.gr, διαψεύδοντας ότι θα προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση: "Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αυτό το δημοσίευμα είναι ανακριβές και στόχο έχει να δημιουργήσει προβλήματα στα εσωτερικά της ομάδας μας".

Οι συζητήσεις για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε εξέλιξη και εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, αυτόματα θα επιλυθεί το ζήτημα με τις αποζημιώσεις και τις ρήτρες. Επομένως, προς το παρόν δεν έχει θέση στο προσκήνιο και θα μελετηθεί εν καιρώ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δεσμευτεί προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα καλύψει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν για την ΠΑΕ προς την εταιρεία "ΑΚΤΩΡ" και αν και εφόσον η κατασκευαστική εταιρία εγείρει αξιώσεις, τότε θα διευθετηθούν όλα.

Μία από τις πρωταρχικές επιδιώξεις του Γιάννη Αλαφούζου είναι η οριστική λήξη του γηπεδικού του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, είτε με την έναρξη των εργασιών, είτε με την απεμπλοκή. Διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας "ΑΚΤΩΡ", Γιώργο Μπόμπολα, και οτιδήποτε προκύψει, το συζητούν απ' ευθείας.

Άλλωστε, η επικείμενη αγορά του εμπορικού κέντρου του Μπάμπη Βωβού από την εταιρεία "ΑΚΤΩΡ" δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση, πιο ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό και όλες οι πλευρές πορεύονται από κοινού με στόχο την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ