ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Καταστροφικός ο αποκλεισμός από την Ευρώπη"

Αλαφούζος: "Καταστροφικός ο αποκλεισμός από την Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο BBC αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιο μπορεί να είναι το πιο καταστροφικό σενάριο.

Ο επικεφαλής της πράσινης ΠΑΕ μίλησε την Παρασκευή στο BBC και την εκπομπή World Football και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο Grexit.

Ο πρόεδρος των πράσινων είπε αρχικά:

«Ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά είναι αυτός του συμβιβασμού. Τόσο η UEFA, όσο και η FIFA να καθίσουν κάτω να μιλήσουν και να λύσουν το θέμα το οποίο είναι πολύ δύσκολο βέβαια. Πολλά μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα. Είναι ντροπιαστική αυτή η κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για τη σοβαρότητα της κατάστασης απάντησε:
«Η εντύπωσή μας είναι ότι πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση. Όλοι προτιμούν να σπρώξουν τα σκουπίδια κάτω από το... χαλάκι αντί να λύσουν το θέμα. Όλοι προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά, ενώ γίνονταν πολλά πράγματα».

Για το χειρότερο σενάριο:
«Η απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν καταστροφικό.

Νομίζω ότι αν γίνει αυτό τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ