ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ δίνουν το "ΟΚ" για το συμβόλαιο του Δώνη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) / ΔΩΝΗΣ
(ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) / ΔΩΝΗΣ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο Νταμπίζας προώθησε στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη, ώστε να εγκρίνουν την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Το τελικό «ΟΚ» του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένει ο Νίκος Νταμπίζας, για να καλέσει τον Γιώργο Δώνη στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Το έγγραφο πήρε την οριστική μορφή του μετά τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών και στάλθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και στον Ταϊλανδό, ώστε να το εγκρίνουν.

Η έγκριση του Αλαφούζου και του Πιεμπονγκσάντ φαντάζει περισσότερο τυπική υπόθεση. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο και θέλει να τσεκάρει τη σύμβαση πριν τις υπογραφές, η επιθυμία του έγινε σεβαστή απ' όλους.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας και ο Δώνης συνομιλούν καθημερινά για τις εκκρεμότητες του ρόστερ και προσπαθούν να «τρέξουν» τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Ο Δώνης περνά ολιγοήμερες διακοπές, ενώ ο Νταμπίζας αναχώρησε για την Αγγλία για προσωπικά ζητήματα.

Εκτός του Δώνη, ούτε ο Νταμπίζας έχει υπογράψει το δικό του συμβόλαιο και οι δύο άνδρες αναμένεται να συμφωνήσουν επίσημα με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (15/6).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ