ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αισιοδοξία για Μπουμσόνγκ, αργεί ο Σο

Αισιοδοξία για Μπουμσόνγκ, αργεί ο Σο
Βιτόλο Βύντρα INTIME SPORTS

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως ο Μπουμσόνγκ θα είναι έτοιμος στα ματς με την Μάλαγα. Διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία από το ματς με τους Ισπανούς.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μάλαγα στο 60ο λεπτό, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ωστόσο στην Αθήνα έδειξαν πως ο Γάλλος άσος δεν έχει κάτι σοβαρό και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον επαναληπτικό είναι μεγάλες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν ο Μπουμσόνγκ έχει υποστεί μία μικρή κάκωση και θα ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για να είναι έτοιμος 100% εναντίον των Ισπανός.

Σε αντίθετη πορεία βρίσκεται ο Πάπε Σο, ο οποίος ήρθε στον Παναθηναϊκό έχοντας μία θλάση και πλέον αναμένεται να τον δούμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τώρα επιστρέφοντας στο ματς με την Μάλαγα, καλό είναι να δούμε τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές των πράσινων σε ατομικό επίπεδο.

Πόσο έτρεξαν

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πίεσε στο δεύτερο μέρος αποδεικνύεται και από τα χιλιόμετρα που έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές του, με τον Μαυρία να σπάει όλα τα κοντέρ!

Σχετικά λίγα χιλιόμετρα έτρεξαν οι Βελάσκες και Φορναρόλι, με δεδομένο το χρόνο που είχαν, όπως και ο Σπυρόπουλος σε σχέση με τον Λουκά Βύντρα.

Αναλυτικά

Μαυρίας: 11643

Βιτόλο: 11306

Σισοκό: 10627

Κατσουράνης:10977

Βύντρα: 10369

Σπυρόπουλος: 9410

Βελάσκες: 8899

Φορναρόλι (70 λεπτά): 7495

Χριστοδουλόπουλος (51 λεπτά): 6600

Μπουμσόνγκ (64 λεπτά): 5939

Ζέκα (39 λεπτά): 4584

Πίντο (36 λεπτά): 3102

Τοτσέ (30 λεπτά): 2573

Εσείς διαβάστε: Μπουμσόνγκ: "Πιθανή η πρόκριση στο ΟΑΚΑ", Τοτσέ: "Με ένα γκολ, μπορούμε", Αγωνία για Μπουμσόνγκ, λαφούζος: "Πίστη για νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ