ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνίστηκε στην πρόβα τζενεράλε ο Αμπέντ

Αγωνίστηκε στην πρόβα τζενεράλε ο Αμπέντ

Ο Μεχτί Αμπέντ χρησιμοποιήθηκε από τον Άλαν Πάρντιου στο φιλικό της Κυριακής με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για 23 λεπτά.

Αν στον Παναθηναϊκό περίμεναν την Κυριακή και το φιλικό της Νιουκάσλ για να δουν τι θα γίνει στην περίπτωση του Μεχτί Αμπέντ τότε σίγουρα θα απογοητεύθηκαν. Ο Αλάν Πάρντιου χρησιμοποίησε και στην πρόβα τζενεράλε της Νιουκάσλ κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Αλγερινό άσο ο οποίος μετά και από αυτή του την παρουσία έκανε το απόλυτο με οκτώ εμφανίσεις σε οκτώ φιλικά με τους "ανθρακωρύχους".

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Σαιντ Τζέιμς Παρκ" μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα στην Premier League με αντίπαλο την Μάντεστερ Σίτι ο Αμπέντ έπαιξε για 23 λεπτά καθώς μπήκε στο παιχνίδι στην θέση του Ριβιέρα στο 67' λεπτό. Ο Αλάν Πάρντιου έκανε συνολικά εννιά αλλαγές και μια εξ αυτών ήταν ο Αμπέντ δείγμα ότι τελικά ο Πάρντιου τον έχει στο μυαλό του για το ρόστερ της Νιουκάσλ την φετινή σεζόν. Σε ότι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του φιλικού αυτό έληξε 1-0 υπέρ των Άγγλων με γκολ του Σισοκό στο 88'.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η περίπτωση απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα ποια θα είναι η απάντηση των Άγγλων σε ενδεχόμενη πρόταση των πράσινων στην διάρκεια της εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ