ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για Α.Μ.Κ. στην νέα Γ.Σ.

Αγωνία για Α.Μ.Κ. στην νέα Γ.Σ.
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 31/01 η τρέχουσα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και πλέον η επόμενη στην νέα Γ.Σ. αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα για το μέλλον της ΠΑΕ.

Η αγωνία θα είναι στο κατακόρυφο στις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο από την Τετάρτη, αφού η τρέχουσα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό την Τρίτη 31 Ιανουαρίου του 2012.

Αυτό που αναμένονταν επιβεβαιώθηκε και κανείς από τους μετόχους ή από τους υποψήφιους επενδυτές δεν έβαλε χρήματα στον λογαριασμό ο οποίος παρέμεινε "λευκός".

Πλέον, στην διάρκεια της προσεχής εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ των "πράσινων", προκειμένου να ορίσει έκτακτη ΓΣ που θα εγκρίνει νέα ΑΜΚ.

Αυτή θα είναι και η πιο σημαντική για το "αύριο" και το μέλλον του Παναθηναϊκού που πλέον θα κριθεί και η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και αυτό γιατί γίνεται εντατική προσπάθεια εύρεσης πόρων εν όψει του Fair Play Lincencing της UEFA τον Μάρτιο, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι αυτή την ώρα.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της ΑΜΚ θα είναι η τιμή που θα οριστεί ανά μετοχή, με τελευταία εξέλιξη η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της "πράσινης" ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα να είναι 0,33 ευρώ, νούμερο που προκρίνεται και από την πλευρά των Σαουδαράβων ενδιαφερομένων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ