ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άγνωστος... Χ ο αντικαταστάτης του Κουίνσι

Άγνωστος... Χ ο αντικαταστάτης του Κουίνσι
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει βρει τους δέκα από τους έντεκα για το ματς με την Ξάνθη και προβληματίζεται για το ποιος εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Μαυρία θα παίξει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για το ποιος εκ των Χριστοδουλόπουλου η Μαυρία θα αντικαταστήσει τον Κουίνσι στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στστριο ματς με την Ξάνθη.

Ο Φερέιρα φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στους δέκα από τους έντεκα αλλά ακόμα δεν έχει βρει λύση στο δίλημμα για το αριστερό άκρο.

Στην διάρκεια των προπονήσεων ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιούσε στα παιχνίδια και τα διπλά που έκανε πότε τον έναν και πότε τον άλλο μοιράζοντας τον χρόνο ανάμεσα τους.

Επίσης ο 65χρονος τεχνικός δεν είχε κανένα τετ α τετ ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλο ώστε να δείξει τις προθέσεις του σχετικά με το ποιος έχει έστω τον τίτλο του φαβορί για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Είναι λογικό ο Χριστοδουλόπουλος λόγω της εμπειρίας του να είναι πολυτιμότερος σε ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά σίγουρα αυτό δεν σημαίνει πως ο Λάζαρος θα είναι βασικός.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τους δέκα στους οποίους φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει ο Φερέιρα είναι ο Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα δυο άκρα της άμυνας και τους Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμάο και Κατσουράνης ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Ζέκα και ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Μαυρία θα παίξει στο αριστερό άκρο. Μπροστά τους θα βρεθεί ο Κλεϊτον και στην κορυφή ο Τοτσέ ως τον μοναδικό προωθημένο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ