ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αφιέρωμα FIFA σε ΠΑΟ

Αφιέρωμα FIFA σε ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό παρουσίασε το magazino της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, "FIFA Football Mundial" μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης παραθέτοντας δηλώσεις των διεθνών Καραγκούνη και Κατσουράνη που αναφέρθηκαν γιατί οι "πράσινοι" έμειναν εκτός τίτλου και πως σκέφτονται το μέλλον.

Το magazino της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, "FIFA Football Mundial" έκανε ένα αφιέρωμα στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού αλλά και τον ταλαντούχο άσο του Σωτήρη Νίνη.

Στo πρώτο μέρος που προβλήθηκε από το Novasports οι διεθνείς Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκαν στην ομάδα και το γεγονός πως έμεινε εκτός τίτλου αλλά και πως φαντάζονται το μέλλον του.

Κώστας Κατσουράνης: "Πληρώσαμε τον πρώτο γύρο"


Στα λάθη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης που υποστήριξε πως με φυσιολογικές συνθήκες οι "πράσινοι" αν είχαν από την αρχή την πορεία που έχει η ομάδα στο β' γύρο θα διεκδικούσε τον τίτλο.

" Υπάρχουν διαφορές στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή. Γίνανε κάποια λάθη το καλοκαίρι και αυτά πληρώσαμε στον πρώτο γύρο.

Στο δεύτερο γύρο η ομάδα είναι πολύ καλή. Υπό κανονικές συνθήκες θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε. Η διαφορά είναι ο πρώτος γύρος όπου η ομάδα δεν ήταν καλή για διάφορους λόγους" υπογράμμισε ο "Κατσούρ".

Γιώργος Καραγκούνης: "Να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά"


Γνώστης των πραγμάτων εντός Παιανίας, ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν. Αν συμβεί αυτό ο "τυπάρας" θεωρεί πως η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά της ομάδας. Από εκεί και πέρα έχει πολύ κόσμο πίσω του.

Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες και αυτό που περιμένουν όλοι είναι να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά. Μετά υπάρχουν τα φόντα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια. Δεν λείπει κάτι" υποστήριξε ο "τυπάρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ