ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κούσα, Κουτρομάνο και διεθνείς ο Παναιτωλικός

Χωρίς Κούσα, Κουτρομάνο και διεθνείς ο Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι της Δευτέρας (9/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Μαντζουράκης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετά βασικά στελέχη. Συγκεκριμένα πλην των δυο διεθνών Βολιβιανών, Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο που θα απουσιάσουν επειδή έχουν υποχρεώσεις με την Βολιβία απών θα είναι τουλάχιστον τρεις ακόμα άσοι της ομάδας του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα οι Κούσας και Κουτρομάνος είναι τραυματίες με τράβηγμα στον προσαγωγό ο πρώτος και θλάση στον τετρακέφαλο ο δεύτερος και φυσικά δεν μπορούν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση της Δευτέρας (9/11). Επίσης εκτός είναι και ο Καμαρά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση με έμφαση στην επιθετική τακτική έγινε σήμερα. Δεν πήραν μέρος ο Κούσας (τράβηγμα στον προσαγωγό), ο Κουτρομάνος (θλάση στον τετρακέφαλο), ο Κολοβούρης (τράβηγμα στο ραπτικό) και ο Καμαρά, οι οποίοι έκαναν θεραπεία. Απουσίασαν ο Ντάνι και ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, που βρίσκονται στη Βολιβία. Η προπόνηση της Κυριακής, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ