ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κούσα, Καμαβουάκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Κούσα, Καμαβουάκα κόντρα στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Γιώργο Κούσα, Γουίλσον Καμαβουάκα και Μάρκο Μαρκόβσκι να μένουν εκτός.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Παναιτωλικό ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (26/01, 19:30) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρ' όλα αυτά, ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, πέρα απ' τον Μάρκο Μαρκόβσκι.

Προφανώς, ο Σέρβος επιθετικός επιλέχθηκε να ξεκουραστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στους απόντες, εκτός έμειναν κι οι Γιώργος Κούσας (ίωση) και Γουίλσον Καμαβουάκα (ενοχλήσεις στη μέση), ενώ το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Τάσος Παπάζογλου.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Έλληνα τεχνικού: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κολοβούρης, Μαλής, Ροντρίγκες, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Λόπες, Χαντάκιας, Βασιλούδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ