ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: ''Τουλάχιστον έκτοι του χρόνου''

Χάβος: ''Τουλάχιστον έκτοι του χρόνου''
Χάβος INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος δήλωσε ότι ο Παναιτωλικός θα πρέπει τη νέα σεζόν να τερματίσει τουλάχιστον στην έκτη θέση, διαφορετικά θα πρόκειται για αποτυχία.

Μετά τη νίκη επί της Βέροιας ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε: ''Αυτά μένουν και όταν βάζεις το όνομά σου στην ιστορία μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναιτωλικός, είναι σημαντικό και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο''.

Για τη νίκη επί της Βέροιας: ''Φτάναμε με σχετική ευκολία στα 16 μέτρα και ήμασταν πολύ επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Και όσο συμβαίνει αυτό, ο αντίπαλος παίρνει μέτρα και δημιούργησε θέματα, που εμένα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Μορένο και ελευθερώθηκαν τα παιδιά που στη συνέχεια προσπάθησαν να δώσουν ένα καλό τέλος''.

Για την αποχώρηση του Μαρτίνες: ''Μετά τη φυγή του Μπακάκη έχουμε και τον Μαρτίνες που πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Πουλάς, αγοράζεις''.

Για τον απολογισμό της σεζόν: ''Προσπαθήσαμε ώστε να μην έχουμε θέματα στο παιχνίδι του αντιπάλου. Είχαμε ένα κενό έξι με επτά παιχνίδια που ήταν φυσιολογικό, το θέμα είναι να ανακάμψεις και πιστεύω ότι κλείσαμε καλά τη χρονιά''.

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση για το μέλλον του: ''Είναι πολλά τα θέματα προς συζήτηση και είναι σημαντικό πριν μιλήσω με τον καθ' ύλην αρμόδιο, δεν μπορώ να πω τίποτε τώρα''.

Για τον στόχο της νέας σεζόν: ''Την καινούργια χρονιά τουλάχιστον για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να βγεις έκτος. Από εκεί και κάτω είναι αποτυχία''.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ