ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάνει Μπικέ και την υπομονή του

Χάνει Μπικέ και την υπομονή του
Χάνει Μπικέ και την υπομονή του

Ο Μάκης Χάβος είδε τον Μπικέ να αποβάλλεται με τον Ατρόμητο και να χάνει το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο λίγες ημέρες μετά το παράπτωμα που υπέπεσε (video)

Πριν λίγες ημέρες ο Μπικέ είχε υποπέσει σε ένα μικρό πειθαρχικό παράπτωμα (συγκεκριμένα δεν πήρε μέρος σε μία υποχρέωση της ομάδας) με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για κάποιο ματς του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Χάβος τον συγχώρεσε και ο 28άχρονος άσος ξεκίνησε κανονικά στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ατρόμητο.

Στο 82ο λεπτό, ωστόσο, ο Καμερουνέζος άσος χτύπησε εκτός φάσης τον Ματίας Ιγκλέσιας και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να χάσει το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο την Δευτέρα.

Είναι η δεύτερη άσχημη ενέργεια του Μπικέ μέσα σε λίγο διάστημα κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την διοίκηση του συλλόγου και φυσικά τον Μάκη Χάβο.

Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα επιπλέον τιμωρίας του έμπειρου αμυντικού (πέρα από τα ίσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός), όμως αν λάβουμε υπόψιν τον εκρηκτικό χαρακτήρα που διαθέτει, τότε καλό είναι να κάνουμε υπομονή.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ