ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Χάλασε του Χογκ στον Παναιτωλικό"

"Χάλασε του Χογκ στον Παναιτωλικό"
Χογκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άντριου Χογκ ήταν κοντά στη μεταγραφή στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τους Μαλτέζους, που σε ρεπορτάζ τους ανέφεραν πως το deal χάλασε την τελευταία στιγμή. Ετοιμάζει τους "νέους" ο Ματζουράκης με Λεβαδειακό.

Για τον τέως γκολκίπερ της Καλλονής, Άντριου Χογκ, έκανε αναφορά η ιστοσελίδα "timesofmalta". Πέρα από τη δικαστική διαμάχη του Μαλτέζου με την ομάδα της Λέσβου, αναφορά γίνεται για τις συζητήσεις που είχε ο παίκτης με τον Παναιτωλικό.

"Ο πρώην γκολκίπερ της Βαλέτα ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό, κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά το deal χάλασε την τελευταία στιγμή" αναφέρεται. Υπενθυμίζεται ότι ο Χογκ είναι στην πατρίδα του, στη Μάλτα, και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η δικαστική του διαμάχη με την Καλλονή.

Ο Παναιτωλικός, από εκεί και πέρα, προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ο Παπουτσογιαννόπουλος εξακολουθεί να κάνει ατομικό. Ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τα νέα αποκτήματα, τους Κλέσιο, Αλεξίεβιτς, Μουνιός και Φερέιρα.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που διεξάγεται την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης 17.15, θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει και η μπουτίκ. Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:

Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ

Μικρή κερκίδα:

Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Πέταλο:

Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ