ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Βάζει δύσκολα στους μεγάλους

Βάζει δύσκολα στους μεγάλους
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός μετράει μόλις δυο ήττες σε οκτώ παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και συνηθίζει να κόβει βαθμούς από τους μεγάλους της Super League.

Στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League μετά από δέκα παιχνίδια βρίσκεται φέτος ο Παναιτωλικός ο οποίος στο παιχνίδι της Κυριακής ήρθε ισόπαλος στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό σε ένα ματς χωρίς σκορ. Η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε τα αποτελέσματα της ομάδας του Αγρινίου κόντρα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην Super League του δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξεί για κάτι καλό.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου στις τρεις παρουσίες του στην μεγάλη κατηγορία έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής σε οκτώ ματς τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και έχει γνωρίσει μόλις δυο ήττες ενώ έχει τέσσερις ισοπαλίες και δυο νίκες έχοντας κόψει βαθμούς και από τους τρεις μεγάλους.

Σε ότι έχει να κάνει δε με τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι χαρακτηριστικό πως τις δυο προηγούμενες φορές στο Αγρίνιο οι πράσινοι δεν έχουν κερδίσει και έχουν μια ισοπαλία και μια ήττα με την ήττα μάλιστα να είναι σχετικά πρόσφατη καθώς επετεύχθη στο περσινό παιχνίδι των δυο συλλόγων.

Φέτος δε η ομάδα του Παναιτωλικού έχει κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση των δυο ομάδων που έληξε ισόπαλη με 1-1 ενώ έχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-0 και μένει να δούμε τι θα γίνει στο ματς της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα αποτελέσματα του Παναιτωλικού με τους τρεις μεγάλους

2011-12

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-1

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1

2013-14

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0

2014-15

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός;;;

Τρία τα προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Δευτέρας στον Παναιτωλικό συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό με τον Μάκη Χάβο να έχει ένα ακόμη πρόβλημα πλην από αυτά των Μορένο και Θεοδωρίδη.

Συγκεκριμένα και ο Μύγας λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός προπόνησης. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου τώρα αποφάσισαν ότι ο Μπεχεράνο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής του στο ματς με την Καλλονή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, ασκήσεις ευλυγισίας – ισορροπίας, ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μορένο. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Μύγας λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Με ατομικό και θεραπεία συνέχισε ο Θεοδωρίδης.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Ο Μπεχαράνο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ Καλλονής".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ