ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προς την έξοδο ο Τεννές

Προς την έξοδο ο Τεννές

Συνάντηση με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα θα έχει την Πέμπτη (9/2) ο Μπάμπης Τεννές σχετικά με την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στο Αγρίνιο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Μπάμπης Τεννές μετά την εντός έδρας ήττα του Παναιτωλικού από τη Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων θα έχει συνάντηση την Πέμπτη (9/2) με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για την παραμονή ή όχι του κ.Τεννέ στην τεχνική ηγεσία. Ο τελευταίος εξέφρασε τη διάθεση να παραιτηθεί.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα παρακάτω " άλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο άδικο είναι το ποδόσφαιρο. Πόσες και πόσες φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Είναι μια οδυνηρή ήττα που έχει πονέσει όλο τον κόσμο, και περισσότερο τους ποδοσφαιριστές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είπα στους ποδοσφαιριστές να μην σταματήσουν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους.

Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι ένα χρόνο στο Αγρίνιο έζησα εξαιρετικά πράγματα Τίτλο, αποθέωση, αλλά γύρισαν οι καταστάσεις. Πριν έρθω επιδίωξα να κάνω μια συνάντηση με τον πρόεδρο, δεν έγινε δυνατό, άρα αύριο τα σπουδαιότερα.. Επειδή δεν είμαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση παρακαλώ να μην δεχτώ ερωτήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ