ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Μια στιγμή αδράνειας, την πληρώσαμε"

Τεννές: "Μια στιγμή αδράνειας, την πληρώσαμε"
INTIME SPORTS

Στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Μπάμπης Τεννές. Διαβάστε τι είπε για διαιτησία και ενίσχυση της ομάδας του.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του αλλά εμφανώς απογοητευμένος από την απώλεια μιας σπουδαίας νίκης εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός του Παναιωτωλικού θεώρησε καλή την διαιτησία του Βοσκάκη ενώ μίλησε και για την ενίσχυση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο τεχνικός της αγρινιώτικης ομάδας:

Για τη διαιτησία: "Για μένα ο διαιτητής ήταν καλός. Είχε δύο δύσκολες φάσεις. Το γκολ μας που τελικά δεν μέτρησε και το πέναλτι που ζητησε ο Παναθηναϊκός. Αλίμονο εάν σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, σταθούμε στη διαιτησία".

Για την αναμέτρηση: "Ο Παναιτωλικός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, δικαιούταν τη νίκη, αλλά τελικά μία στιγμή αδράνειας την πλήρωσε στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μία στιγμή να χαλαρώσεις, σε τιμωρεί. Το ίδιο έκανε και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου ισοφάρισε στο φινάλε".

Για το αν ζητήθηκε δανεικός ο Πετρόπουλος: "Δεν ζητήσαμε τον Πετρόπουλο δανεικό. Έχω συμφωνήσει με τον πρόεδρο σε αυτό, ο Παναιτωλικος να στηρίζεται στα πόδια του και να μην ζητά δανεικούς. Μόνο εάν μείνει ελεύθερος ίσως μας απασχολήσει".

Για ενδεχόμενη ενίσχυση: "Εξετάζουμε την ενίσχυση μας, θα το σκεφτούμε, θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε πως θα κινηθούμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ