ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα βραβεία στον Ανρί Καμαρά

Τα βραβεία στον Ανρί Καμαρά
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων BEST GOAL της 16ης και της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στον Ανρί Καμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

"Την Πέμπτη (2/1) θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα VIP του γηπέδου Παναιτωλικού η απονομή των βραβείων «BEST GOAL» της 16ης και της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στον Ανρί Καμαρά.

Ο ποδοσφαιριστής μας, με τα γκολ που σημείωσε στους αγώνες με τον Πλατανιά και τον ΟΦΗ, αναδείχτηκε νικητής του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.


Την απονομή των βραβείων θα κάνουν ο αρχισκόρερ του Παναιτωλικού Νίκος Κουτσογιάννος (118 γκολ στη δεκαετή θητεία του) και ένας από τους πιο παλιούς και πιστούς φιλάθλους της ομάδας μας, ο κ. Γιάννης Τσιρογιάννης.

Την ίδια μέρα (ώρα 1.15) θα γίνει η απονομή των βραβείων MVP στους νικητές της ψηφοφορίας που διεξάγεται κάθε αγωνιστική μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας. Θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν απ’ τους φιλάθλους καλύτεροι στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο Σιρίλ Καλί (με Βέροια), ο Γιώργος Θεοδωρίδης (με Πλατανιά) και ο Ανρί Καμαρά (με ΟΦΗ)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ