ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συνελήφθη οπαδός στο Παναιτωλικός - Αστέρας

1-0
Παναιτωλικός, Ρουσκουσέδα, Μπαντής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη σύλληψη οπαδού που πέταξε μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο περιθώριο του αγώνα Παναιτωλικός - Αστέρας, προχώρησε η Αστυνομία. Θα κινηθούν νομικά εναντίον του οι Αγρινιώτες αν τιμωρηθούν. Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, οπαδός του Παναιτωλικού πέταξε στον αγωνιστικό χώρο άδειο πλαστικό μπουκάλι, γεγονός που καταγράφηκε τόσο στο φύλλο αγώνα, όσο και στην έκθεση του παρατηρητή.

Η Αστυνομία εντόπισε τον δράση από το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες που λειτουργεί στο γήπεδο και προχώρησε στη σύλληψή του. Όπως έγινε και σε προηγούμενο παρόμοιο περιστατικό, η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε περίπτωση τιμωρίας θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου οπαδού διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή).

Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Στην τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναιτωλικός έγινε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος: Φώτης Κωστούλας

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεράσιμος Μπελεβώνης

Μέλη: Παναγιώτης Μπεσίνης, Θωμάς Σπύρου

Εκπρόσωπος ΓΦΣ Παναιτωλικός: Παναγιώτης Στεργίου

* Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο νικηφόρο (2-1) ματς με τον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι πλήρες πρόγραμμα. Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς, Αθανασόπουλος. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ