ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό ο Κόρστιενς

Στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό ο Κόρστιενς

Στο Αγρίνιο αναμένεται εντός της ημέρας ο 28χρονος Βέλγος αμυντικός, Βόουτερ Κόρστιενς, προκειμένου να υπογράψει στον Παναιτωλικό. "Κλείνει" την Τρίτη και του Παπάζογλου. (VIDEO)

Στον Παναιτωλικό είναι αποφασισμένοι, την Τρίτη, να "κλείσουν" τις "τρύπες" στην άμυνα. Ο 28χρονος Βέλγος αμυντικός, Βόουτερ Κόρστιενς, αναμένεται εντός της ημέρας στο Αγρίνιο για να υπογράψει στον Παναιτωλικό.

Ο Βόουτερ Κόρστιενς γεννήθηκε στις 13 Φλεβάρη του 1987 στο Μάαστριχτ, της Ολλανδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκενκ, και μετακόμισε στη Βέστερλο. Μετά την εξαετή παρουσία του εκεί, μετακόμισε στη Γάνδη, το 2012. Έκτοτε δόθηκε δανεικός σε Βέστερλο, Λιρς και Μπέβερεν. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, όχι όμως και με αυτή των ανδρών.

"Κλείνει" και του Παπάζογλου

Μέσα στην ημέρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις και στο θέμα του Τάσου Παπάζογλου. Οι ενδείξεις προμηνύουν αίσια κατάληξη στην έκβαση της υπόθεσης του Έλληνα πρώην αμυντικού των Ολυμπιακού, ΑΠΟΕΛ, και Ξάνθης. Εάν αποκτηθεί και ο Παπάζογλου, ο Παναιτωλικός θα έχει συμπληρώσει το ρόστερ του, όσον αφορά στα μετόπισθεν.

Ένας Αργεντινός για την επίθεση

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει "κλείσει'' για την ομάδα του Αγρινίου, σε όλες τις θέσεις. Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις με Αργεντινό επιθετικό είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Υπενθυμίζεται ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται στο Αγρίνιο και ο Αμρ Ουάρντα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ