ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην αποστολή του Παναιτωλικού ο Μπεχεράνο

Στην αποστολή του Παναιτωλικού ο Μπεχεράνο
INTIME SPORTS

Ο Μπεχεράνο προπονήθηκε την Τρίτη και ο Μάκης Χάβος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που βρίσκεται στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους "Ακρίτες".

Δεύτερο εκτός έδρας ματς για τον Παναιτωλικό με τους παίκτες του Μάκη Χάβου μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στα "Πηγάδια".

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Μπεχεράνο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και συμπεριλήφθηκε στην 19άδα ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Κούσας που είναι τιμωρημένος και ο Παπουτσογιαννόπουλος λόγω ίωσης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, αμυντική – επιθετική τακτική και στατικές φάσεις περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Απουσίασε ο Παπουτσογιαννόπουλος λόγω ίωσης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν ο Μαρτίνες και ο Άλβες, ατομικό πρόγραμμα ο Βιγιαφάνιες.

Στην αποστολή που αναχωρεί για Ξάνθη συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές: Ετζενγκέλε, Μύγας, Μορένο, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Βασιλείου, Λαζάρ, Κάπελ, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Γοδόι, Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Μήλιος, Μαλεζάς, Ράφαελ, Σκαραμοτσίνο.

-Ο Κούσας συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 26αγωνιστική (με Ξάνθη) και την 31αγωνιστική (με Καλλονή).

-Ο Σκαραμοτσίνο συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 30 αγωνιστική (με Πανιώνιο)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ