ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Sold out με Ολυμπιακό μέσα σε μία ώρα

Sold out με Ολυμπιακό μέσα σε μία ώρα
INTIME SPORTS

"Καπνός" έγιναν τα εισιτήρια του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό μία ώρα μετά την έναρξη της διάθεσής τους. Διαβάστε την ανακοίνωση της Αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ολυμπιακό (1/4, 19:00) και ο κόσμος της ομάδας εξαφάνισε σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Αγρινιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση ευχαριστώντας τους φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους, εκφράζοντας ταυτόχρονα την λύπη της για όσους δεν πρόλαβαν ένα εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Περίπου μία ώρα διήρκησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό τα οποία διατέθηκαν στο σύνολό τους. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί τους φιλάθλους και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη της που λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου, δεν μπορεί να ικανοποιήσει το σύνολο όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Καλεί τους κατόχους εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) να συμβάλουν με τη συμπεριφορά τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενισχύοντας την ομάδα μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, απολαμβάνοντας το θέαμα και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όλοι επιθυμούμε ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ, ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ!"

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (30/3) περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα, ενώ πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Κούσα και τον Κουτρομάνο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 17:00 στο EMILEON SportCenter.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ