ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Ρίξτε μας, θα δικαιωθούμε και θα επιστρέψουμε"

"Ρίξτε μας, θα δικαιωθούμε και θα επιστρέψουμε"
INTIME SPORTS

"'Επίθεση" στα μέλη της ΕΠΟ για τις αποφάσεις που πήρε η Αθλητική δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους

"Επίθεση" κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας για τις αποφάσεις της Αθλητικής δικαιοσύνης στην υπόθεση με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο ραδιόφωνο της "ΕΡΑ Σπορ", λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους και πως αν ρίξουν την ομάδα στην Δ' Εθνική αυτή θα δικαιωθεί και θα επιστρέψει.

" Πρέπει να αλλάξουν τους δικαστές. Αυτοί κάθε άλλο παρά δικαστές είναι. Δεν μπορεί να μην είναι σε θέση να διακρίνουν το άσπρο με το μαύρο", ανέφερε αρχικά στην "ΕΡΑ Σπορ" και συνέχισε:

" Το σκεπτικό της απόρριψης της ένστασής μας ήταν από τον Κουρίδη, το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, είναι ημιμαθής και εμπαθής. Αυτές οι ομάδες για τις οποίες κάναμε την ένσταση έκαναν ψευδείς δηλώσεις πως δεν οφείλουν πουθενά και δεν χρωστάνε για να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αυτό για μας είναι σαν πλαστογραφία.

Στις επιτροπές δεν πάνε με το δίκιο, γιατί, αν πάνε, θα χάσουν τη δουλειά τους, είναι δικηγόροι, υπάλληλοι της ΕΠΟ. Ρεζίλι έγιναν με τις αποφάσεις που έβγαλαν για οποιονδήποτε έχει τελειώσει ένα εξάμηνο νομικής. Σαν νομικός ο Πιλάβιος θα έπρεπε να έχει τόσο δα τσίπα και να πει τι κάνετε εδώ. Από εκεί και πέρα, ο Κουρίδης τα μαγειρεύει όλα. Το αυτοδιοίκητο έχει γίνει αυτοδικτατορικό στο ποδόσφαιρο".

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Παναιτωλικός, ο οποίος θα παίζει στη Football League, ο Κωστούλας επισήμανε: " Υπάρχει περίπτωση να πάμε στα δικαστήρια και θα πάμε… Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές. Πέρσι η ίδια επιτροπή για πλαστογραφία έριξε τον Ηρακλή, περίμενα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο φέτος.

Με το ίδιο σκεπτικό, έλεος! Δεν πρόκειται να περιμένουμε τους ψευτοδικαστές της ΕΠΟ (σ.σ. αναφορικά με την έκβαση της έφεσης). Ρίξτε μας στη Δ', αλλά να ξέρουν πως θα δικαιωθούμε, σε δύο χρόνια θα είμαστε πάλι εδώ".

Και για τον Απόστολο Παπουτσάκη

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε την Δευτέρα συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόστολου Παπουτσάκη και στην ΠΑΕ Εργοτέλης. Εμείς χάσαμε έναν πολύ καλό φίλο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει, έχασε ένα ειλικρινή, τίμιο και αξιόλογο παράγοντα. Ελπίζουμε το ποδόσφαιρό μας να βρει το δρόμο του, όπως το οραματίζονταν ο Απόστολος Παπουτσάκης και χρόνια τώρα έμπρακτα το υποστήριζε".

Λίγο αργότερα με νέα ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (25/7) κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ο Φώτης Κωστούλας ενώ θα γίνει ενημέρωση για τις υποθέσεις με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο Παναιτωλικού, που θα είναι ανοικτή στο φίλαθλο κοινό.

Νωρίτερα, στις 5.00 μ.μ. ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή Νίκο Καραγεωργίου σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Στη συνέχεια οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ Γ. Κωστακόπουλος και Ι. Βοσκόπουλος θα δώσουν πληροφορίες για τις υποθέσεις του Παναιτωλικού στην Αθλητική Δικαιοσύνη και τις σκανδαλώδεις αποφάσεις της.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα συνεχίσει μέχρι τέλους τη μάχη για να αποδειχτεί η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πλέον, έχει ένα λόγο επιπλέον να το πράξει, αποδίδοντας φόρο τιμής στον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος ήταν συνοδοιπόρος σ’ αυτόν τον αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ