ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πόντες: "Μίλησα με Σάντος για Παναιτωλικό"

Πόντες: "Μίλησα με Σάντος για Παναιτωλικό"
Πόντες

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες, αποκάλυψε ότι η συνομιλία του με τον Φερνάντο Σάντος ήταν καταλυτική για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου.

Με δηλώσεις του στη "Record", ο Λεονέλ Πόντες παραδέχθηκε ότι η συνομιλία του με το νυν ομοσπονδιακό τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας και πρώην της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, διασκέδασε όλες του τις αμφιβολίες σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό.

- Πριν πάρετε την απόφαση, μιλήσατε με τον Φερνάντο Σάντος;

"Ναι μίλησα με κάποιον που εκτός από την ποδοσφαιρική του εμπειρία, ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος. Ήταν στην Ελλάδα προπονητής τόσο στους συλλόγους, όσο και στην εθνική. Άφησε το στίγμα του Πορτογάλου τεχνικού στην Ελλάδα. Ήταν σημαντικό που μίλησα με τον Φερνάντο Σάντος. Μου έδωσε συμβουλές για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω".

- Και ποια ήταν η γνώμη του Φερνάντο Σάντος για τον Παναιτωλικό;

"Μου είπε ότι ο Παναιτωλικός είναι σοβαρό κλαμπ, σταθερό και δεν έχει προβλήματα δομικά και οικονομικά. Αυτή η σταθερότητα με έκανε να δω την ομάδα, με άλλα μάτια. Είναι προφανές ότι σ' αυτή τη φάση της καριέρας μου δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις σε μία ομάδα που έχει χρέη. Εγώ κι ο Παναιτωλικός μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές. Αυτό με έκανε να υπογράψω στον Παναιτωλικό".

- Ο Μάρκο Σίλβα είναι κοντά στον Παναιτωλικό. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη Πορτογάλων προπονητών...

"Δεν υπάρχουν διαμάχες Πορτογάλων προπονητών στην Ελλάδα. Και θα είναι χαρά μου να είμαι στο ίδιο πρωτάθλημα με συμπατριώτες μου. Οι Έλληνες αναγνωρίζουν την ανταγωνιστικότητα του πορτογαλικού πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ