ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Περιμένουν πρόταση για τον Μπεχαράνο

Περιμένουν πρόταση για τον Μπεχαράνο
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο είναι "δεμένος" στον Παναιτωλικό οπότε οι άνθρωποι της ομάδας δεν βιάζονται να συζητήσουν προτάσεις για την πώληση του. Ραντεβού Κωστούλα - Χάβου.

Η φετινή ομάδα του Παναιτωλικού έχει πολλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο ένας από αυτούς είναι με το ενάμιση πόδι στον Ολυμπιακό (Μαρτίνες), αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί κι επίσημα το deal καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Μην ξεχνάμε πως το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει μαζί με τα συμβόλαια κοντά στις 900.000 ευρώ.

Ο άλλος που είναι πιθανόν να ακολουθήσει αγωνίζεται στην άμυνα και συγκεκριμένα στο δεξί άκρο. Αναφερόμαστε φυσικά στον Ντιέγκο Μπεχαράνο που όπως όλα δείχνουν θα πάρει μέρος στο Copa America με την Βολιβία τον ερχόμενο Ιούνιο.

Για τον 24άχρονο ( τα κλείνει τον Αύγουστο) πολυσύνθετο αμυντικό ( παίζει και στο κέντρο) ακούγονται πολλά σενάρια, όμως οι άνθρωποι του Παναιτωλικού δεν βιάζονται. Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το 2017, υπάρχει χρόνος για να έρθει κάποια καλή πρόταση.

Αν μάλιστα πραγματοποιήσει 1-2 καλές εμφανίσεις στο Copa America, τότε είναι πιθανό η τιμή του να... εκτοξευτεί. Οπότε καλό είναι να έχουμε υπομονή.

Τέλος όσον αφορά την υπόθεση παραμονής του Μάκη Χάβου στην ομάδα, αυτή θα ξεκαθαρίσει οριστικά στο ραντεβού του Φώτη Κωστούλα με τον Έλληνα προπονητή. Πότε θα συμβεί αυτό; Ακόμα και μέσα στο τριήμερο που ακολουθεί.

Οι πιθανότητες πάντως γέρνουν προς την ανανέωση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ