ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παρουσιάστηκαν οι φανέλες της νέας σεζόν

Παρουσιάστηκαν οι φανέλες της νέας σεζόν
INTIME SPORTS

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο αθλητικό της κέντρο η ΠΑΕ Παναιτωλικός παρουσίασε τις φανέλες της νέας αγωνιστικής σεζόν. Διαβάστε τι ευχήθηκε ο Φώτης Κωστούλας, τι νούμερα επέλεξαν οι παίκτες και ποιοι είναι οι αρχηγοί.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και σύσσωμου του ποδοσφαιρικούς τμήματος στο αθλητικό της κέντρο η ΠΑΕ Παναιτωλικός παρουσίασε τις φανέλες της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ κ. Χρήστος Στούμπος αναφέρθηκε στον πρόλογο της εκδήλωσης στη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη της εντός έδρας εμφάνισης.

Η εμφάνιση με τις κίτρινες και μπλε ρίγες ήταν αυτή που τελικά κέρδισε τη "μάχη" και η οποία θα χρησιμοποιείται στους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου.

Η κίτρινη φανέλα με το μπλε σορτς επιλέχθηκε να χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας αγώνες, ενώ η τρίτη ουδέτερη στολή έχει περισσότερο πάνω της το λευκό χρώμα και θα χρησιμοποιείται ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία που έχει η φανέλα του Παναιτωλικού και η ιστορία της προτρέποντας τον κόσμο να προφυλάξει την ομάδα και να χειροκροτεί τους παίκτες ενώ η ευχή του στο τέλος, " του χρόνου να έχουμε κάνει τη φανέλα μια μεγάλη εικόνα σ' αυτή την ιδέα που λέγεται Παναιτωλικός" είχε τη δική της σημασία.

Παρουσιάστηκαν οι φανέλες της νέας σεζόν
INTIME SPORTS

Για την παρουσίαση των εμφανίσεων επιλέχθηκαν παίκτες από την ομάδα Νέων, ενώ στις πλάτες τους αναγράφονταν τα ονόματα των Μπάθα, Κουτσογιάννη, Μήτσου, Ρόκκου, Κωνσταντόπουλου, και Παπαδόπουλου (Γάλλος) θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ να τιμήσει κάποιους από τους πολύ μεγάλους παίκτες σε αξία και προσφορά που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Στην συνέχεια κάποιοι από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας του συλλόγου (Ράφαελ, Θεοδωρίδης, Πόι) επιλέχθηκαν για να φωτογραφηθούν κρατώντας τις νέες φανέλες.

Οι αριθμοί και οι αρχηγοί

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε τους αριθμούς που επέλεξαν για τη νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ποιοι είναι οι αρχηγοί.

Οι αριθμοί στη φανέλα των ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014 είναι: 1. Ράφαελ Μπρακάλι, 2. Κουτρομάνος Δημήτρης, 3. Γκόλιας Βασίλης, 4. Καλί Σιρίλ, 5. Κούσας Γιώργος, 6. Μουμίν Χουσεΐν, 7. Καμαρά Ανρί, 8. Μελισσάς Πασχάλης, 9. Μεταξούλης Βασίλης, 10. Θεοδωρίδης Γιώργος, 11. Πασάς Γιάννης, 14. Μύγας Γιώργος, 15. Γοδόι Φερνάντο, 17. Πόι Μάουρο, 18. Τζούνιορ Σίλβα, 19. Σφακιανάκης Στέλιος, 20. Καλογέρης Αλέξανδρος, 21. Στεφανάκος Μανόλης, 22. Γκάλο Ροντρίγκο, 23. Τακίδης Γιάννης, 27. Μπακάκης Μιχάλης, 28. Παπουτσογιαννόπουλος Στέφανος, 30. Δάρλας Φίλιππος, 31. Μήλιος Νίκος, 44. Ιωάννου Ηλίας, 55. Τζιντζής Γιώργος, 56. Ακουάρο Τζιουζέπε, 57. Σίσιτς Μίρνες, 77. Κουτσοσπύρος Χρήστος, 85. Σμίλτος Γιώργος, 88. Μπόγιοβιτς Μίλαν, 89. Μπελόν Νταμιάν.

Αρχηγοί τη νέα σεζόν θα είναι οι: Γιώργος Κούσας, Βασίλης Γκόλιας, Στέλιος Σφακιανάκης, Ανρί Καμαρά και Σίλβα Τζούνιορ.

Θλάση β' βαθμού ο Καλί

Από εκεί και πέρα, μια απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/8) για τον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο συμμετείχαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20.

Ο Καλί υποβλήθηκε σε μαγνητική όπου διαπιστώθηκε θλάση β' βαθμού στο σημείο που είχε από τη περασμένη σεζόν διπλή υποτροπή.

Ο Πόι που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση το Σάββατο έκανε θεραπεία ενώ ο Γοδόι συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα της Τρίτης (13/8) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ