ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός - Παναχαϊκή 0-0

Παναιτωλικός - Παναχαϊκή 0-0
Παναχαϊκή

Ανρί Καμαρά και Αμρ Ουάρντα χρησιμοποιήθηκαν στο ισόπαλο (0-0) φιλικό που έδωσε ο Παναιτωλικός το βράδυ της Δευτέρας (17/8) με την Παναχαϊκή, στο Αγρίνιο. Κέρδισε το χειροκρότημα ο Σενεγαλέζος.

Ο 38χρονος Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός, Ανρί Καμαρά, που επέστρεψε στον Παναιτωλικό, χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με την Παναχαϊκή, που έγινε στο Αγρίνιο και έληξε χωρίς να σημειωθούν γκολ. Ο Αφρικανός κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας, που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του αναγνωρίζουν την αξία του.

Χρόνο πήρε και ο Αιγύπτιος επιτελικός μέσος Αμρ Ουάρντα, που βρίσκεται από την Κυριακή (16/8) στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Έδειξε καλά στοιχεία και πως μπορεί να βοηθήσει. Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή, αλλά η πιο καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Παπάζογλου από το ύψος της μικρής περιοχής που δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μισό ο προπονητής Λιονέλ Πόντες πέρασε στο παιχνίδι τον Βιγιαφάνιες βάζοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Κάπελ, σύστημα που δεν απέδωσε και τόσο πολύ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Μπεχαράνο Ντάνι (46’ Ζαρκάδας), Ρουσκουσέδα (60’ Καμαρά), Κάπελ (71’ Ουάρντα), Παπάζογλου (71’ Χαντάκιας), Μάκος, Ρομέρο (80’ Μήλιος), Ρουμπουλάκου (71’ Κέβιν), Βασιλείου (46’ Βιγιαφάνιες)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Κάργας, Χούσα, Στεργίδης, Πέδρο, Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Κυβελίδης, Ντελέκος, Λαμπρόπουλος, Περίκο. Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και οι: Κοντοδήμας, Ασίγκμπα, Ρόκας, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Ντζίλας, Ρουμπάτος, Παπαδόπουλος, Πινδώνης, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ