ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός-ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Παναιτωλικός-ΑΕΛ Καλλονής 1-0
INTIME SPORTS

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άγγελου Χαριστέα ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ Καλλονής

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

Τόσο η ομάδα του Αγρινίου, όσο και αυτή της Λέσβου δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς ο Παναιτωλικός δεν είχε αντίπαλο στην Super League, ενώ το πρωτάθλημα της Football League που μετέχει η Καλλονή δεν έχει ξεκινήσει.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 38', με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άγγελου Χαριστέα (χέρι του Τραορέ στη σέντρα του Μπουμάλ). Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκάγκλια για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκόλια.

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς (46' Τσενάμο), Παλαιολόγος (46' Κουτρομάνος), Άντι (46' Γκόλιας), Ετζενγκουέλε (58' Αναστασιάδης), Ντολεζάι, Σιόντης (46' Μεζάκ), Μουμίν (46' Κούσας), Μπουμάλ (46' Μπαμόγκο), Χαριστέας (78' Μπουμάλ), Μητρόπουλος (58' Μπελεβώνης), Πασάς (46' Καραμαλίκης, 69' Δέντσας).

ΑΕΛ Καλλονής: Σουλογάννης, Γάλας, Μπρούνο (72' Θυμιόπουλος), Τραορέ, Καρακώστας, Κριπιντήρης (56' Ντος Σάντος), Μαρσέλο, Σκάγκλια, Τριανταφύλλου (56' Ταραχούλσκι), Λεοζίνιο (82' Βλαστέλης), Μανούσος (69' Μανουσάκης).

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ