ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παίρνει Αλεκσίεβιτς ο Παναιτωλικός

Παίρνει Αλεκσίεβιτς ο Παναιτωλικός

Ο 25χρονος Λευκορώσος διεθνής μέσος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, Ιλιά Αλεκσίεβιτς, θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη μεταγραφική προσθήκη του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση καθώς μετά τον Πορτογάλο γκολκίπερ, Κριστιάνο, προχωρά στην απόκτηση του 25χρονου διεθνούς Λευκορώσου μέσου (αγωνίζεται ως 6άρι και 8άρι) της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, Ιλιά Αλεκσίεβιτς.

Ο Ιλιά Αλεκσίεβιτς, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη το βράδυ στο Αγρίνιο, γεννήθηκε το 1991 στο Ζόντινο και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Τορπέντο. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκόμελ και από το 2013 ήταν στέλεχος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ.

Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί με την ΜΠΑΤΕ και την Γκόμελ τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League, αντίστοιχα. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Μπορίσβο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στους ομίλους του Champions League.

Έχει 9 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, είχε κληθεί στην αποστολή για τα ματς με Σλοβακία και Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2016, ενώ αγωνίστηκε στην εκτός έδρας φιλική ισοπαλία με το Λουξεμβούργο στις 9 Αυγούστου 2014. Έχει φορέσει το εθνόσημο της ομάδας της χώρας του στα φιλικά με Μεξικό, Τατζικιστάν, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Καναδά, Ιορδανία και Τουρκία.

Προς Οριέντε Πετρολέρο ο Ρομέρο

Ο Εμιλιάνο Ρομέρο, αντίθετα, αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναιτωλικό. Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό, ωστόσο ουδέποτε κατάφερε να θεωρηθεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Αγρινίου. Την Τρίτη έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και το μέλλον του - πιθανότατα - βρίσκεται στη Βολιβία και την Οριέντε Πετρολέρο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ