ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπεχαράνο στον Παναιτωλικό

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπεχαράνο στον Παναιτωλικό
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο συνεχίζει με δυνατές προπονήσεις την προετοιμασία του ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Ο Παναιτωλικός θα προσθέσει τρεις πόντους χωρίς αγώνα την Κυριακή στην βαθμολογική του συγκομιδή και θα περιμένει ένα στραβοπάτημα του Ατρόμητου για να αυξήσει τις ελπίδες του για κατάληψη της έκτης θέσης από την ομάδα του Περιστερίου αλλά και της Ξάνθης. Μια θέση που λόγω των εξελίξεων με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα τον φέρει στα πλέι οφ και στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα του Αγρινίου και ο Μάκης Χάβος παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία του ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος είναι αυτό της απουσίας του Μπεχαράνο ο οποίος κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες και αγωνιστικό παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεχαράνο. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ