ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μητρόπουλος: "Συμφώνησα με τον Παναιτωλικό"

Μητρόπουλος: "Συμφώνησα με τον Παναιτωλικό"
INTIME SPORTS

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, Παύλος Μητρόπουλος δήλωσε πως έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναιτωλικό. Η αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα

Σε προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό έχει έρθει ο Παύλος Μητρόπουλος, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του, ανέφερε επίσης πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετακομίσει στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου: " Σέβομαι και εκτιμώ αυτή την ομάδα και το έδειξα σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση".

Για το αν υπάρχει κάποιος που τους συμβουλεύει σε αυτή τη συγκυρία: " Επειδή ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις, απ’ όσο ξέρω ο ΠΣΑΤ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Το μόνο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι τη Δευτέρα θα ανακοινώσει η ΕΠΟ η προθεσμία που θα μας δοθεί για να δούμε τι θα κάνουμε με το μέλλον μας".

Για το αν είχε ή έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: " Δόξα τω θεό είχα προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό".

Για την ομάδα του Αγρινίου αλλά και τους λόγους που θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του: " Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε μου δείξανε το πόσο με θέλουν. Πάω σε μία ομάδα, η οποία μου παρέχει όλα τα εφόδια για να βρω τα πατήματά μου. Νομίζω πως είναι το κατάλληλο taiming για να πάω στον Παναιτωλικό".

Η αποστολή για την Κέρκυρα

Από εκεί και πέρα, με μια προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη (17/9) αναμέτρηση με την Κέρκυρα εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Super League.

Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Τζενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκουέλε, Μπαμόγκο, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι και Καμαρά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ