ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μεταγραφές με στυλ... Ατρόμητου

Μεταγραφές με στυλ... Ατρόμητου
INTIME SPORTS

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού. Προτεραιότητα σε παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα και ανανέωση.

Η σεζόν κρίνεται ως επιτυχημένη για την ομάδα του Παναιτωλικού, καθώς κατόρθωσε και τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Εργοτέλη και αν δεν υπήρχε χαλάρωση στις τελευταίες αγωνιστικές, τότε θα μπορούσε να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Πλέον η προσοχή όλων στον Παναιτωλικό στρέφεται στην επόμενη σεζόν και τις πολλές αλλαγές που αναμένεται να έχουμε στο ρόστερ της ομάδας.

Γκάλο (δανεικός) και Μπακάκης (έφερε χρήματα) αποτελούν παρελθόν, συμβόλαια βασικών λήγουν, ενώ κάποιοι παίκτες έχουν μεγαλώσει αρκετά και χρειάζονται βοήθειες.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα προτεραιότητα της διοίκησης είναι να κάνει ότι και ο Ατρόμητος. Δηλαδή να κλείσει παίκτες καλούς από το ελληνικό πρωτάθλημα, βασιζόμενη στην οικονομική σταθερότητα του συλλόγου.

Ήδη 2-3 ποδοσφαιριστές ακούγεται πως έχουν ήδη κλείσει, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να γίνει κάποια κίνηση που θα συζητηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ