ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Λεντέσμα στην Τούμπα

Με Λεντέσμα στην Τούμπα

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Εμανουέλ Λεντέσμα, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της SuperLeague. Ξεκίνησε προπονήσεις ο Καμαβουάκα.

Πρεμιέρα στην Τούμπα για τον Παναιτωλικό, καθώς φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague. Ο Γιάννης Ματζουράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον αποκτηθέντα τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου, 28χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Εμανουέλ Λεντέσμα.

Απόντες φυσικά ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό με την ΑΕΛ αλλά και ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος έχει πρόβλημα στο μηνίσκο. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου - όπως αποκάλυψε πρώτο το Sport24.gr - Γουίλσον Καμαβουάκα βρίσκεται στο Αγρίνιο και ήδη κάνει τις πρώτες του προπονήσεις.

Η αποστολή: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ