ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Λεμονής: "H σκέψη μας μόνο στην Ξάνθη"

Λεμονής: "H σκέψη μας μόνο στην Ξάνθη"
Λεμονής INTIME SPORTS

Συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του Παναιτωλικού ο Τάκης Λεμονής, ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη.

O Tάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα του Novasports εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν και να σκέφτονται μόνο τον αγώνα με την Ξάνθη και να αποβάλλουν κάθε σκέψη που μπορεί να τους αποσπάσει την προσοχή από το παιχνίδι.

Ο Τάκης Λεμονής ανέφερε χαρακτηριστικά: " Aπό τις δύο ομάδες που αισθάνεται την πίεση περισσότερο είμαστε εμείς. Οφείλουμε να μπούμε στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Κανένας δεν ξέρει που μπορεί να κριθεί ένα παιχνίδι. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δημιουργούνται στην εξέλιξη ενός αγώνα και διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα.

Το σημαντικό για μας θα είναι να αποβάλλουμε στις σκέψεις για αποτελέσματα και βαθμολογίες και να συγκεντρωθούμε στην μπάλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε πως θα κατορθώσουμε μέσα στο γήπεδο όταν έχουμε την μπάλα να επιτεθούμε σωστά και όταν δεν έχουμε την μπάλα να αμυνθούμε σωστά. Τίποτα άλλο.

Η Ξάνθη διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και αυτό είναι το μυστικό της και σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν απουσίες. Η Ξάνθη έχει δείξει ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ