ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κωστούλας: "Έκλεισε ο κύκλος μου στον Παναιτωλικό"

Κωστούλας: "Έκλεισε ο κύκλος μου στον Παναιτωλικό"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κωστούλας επανέλαβε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, επανέλαβε την πρόθεση του στον τηλεοπτικό σταθμό "Αχελώος TV" να αποχωρήσει από τον σύλλογο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Τι είπε για το ρόστερ της ομάδας, τους προπονητές, την κριτική που δέχτηκε και την επόμενη ημέρα. Αποσπάσματα των δηλώσεων του:

Για το ρόστερ της ομάδας: " To περασμένο καλοκαίρι κάθε φορά που κάναμε μία μεταγραφή δεχόμασταν τα καλύτερα σχόλια από το φίλαθλο κοινό. Όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα κανείς δεν μας αμφισβήτησε και δεν γινόταν θέμα ότι δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Αυτό έδειξαν και τα πρώτα αποτελέσματα καθώς είχαμε καλή συγκομιδή βαθμών. Αυτό εγώ αποκόμισα. Ύπήρχαν φωνές που έλεγαν το αντίθετο αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύαμε ότι είχαμε ένα καλό ρόστερ".

Για τον Τεννέ: "Δεν τον έδιωξα, δεν ήθελα να φύγει και μου έλεγε ότι δεν άντεχε την πίεση. "Φεύγω για να πάρετε τρία τέσσερα παιχνίδια ώστε να σωθεί η ομάδα". Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο".

Για τον Λεμονή: " Το όνομα και μόνο με κάνει να νιώθω άσχημα. Από τις χειρότερες εμπειρίες των τελευταίων ετών. Ήταν ανεπαρκής, κακός, κουβέντα για την κουβέντα, δεν έφτανε. Βλέπαμε τα ματς στον αγωνιστικό χώρο όπως π.χ τον αγώνα με τον ΟΦΗ να αλλάζει παίκτες στο '89 ενώ χάναμε, δεν έβαζε την ομάδα στην περιοχή τους και σκεφτόταν πως να παίξει στο κέντρο. Αυτό το παιχνίδι εγώ αν ήμουν στην θέση του θα το είχα πάρει παρότι δεν ξέρω προπονητική.

Μου είπε ότι ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν ήμασταν. Δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει. Του είπα να σταματήσει και να φύγει. Το πρώτο λάθος ήταν ότι τον πήρα και δεν άκουσα άλλους που έλεγαν μακριά. Το δεύτερο λάθος ήταν το ματς με την ΑΕΚ. Εκεί άργησα να πάρω τηλέφωνο τον Μπελεβώνη να του πει να μην μπει στο λεωφορείο της επιστροφής. Δεν ήταν ο κατάλληλος να βάλει μέσα τους παίκτες του να τους εμπνεύσει ώστε να παίξουν για την ομάδα".

Για την προσφυγή: "' Εχουμε ακόμα μία πιθανότητα. Μπορεί να έχεις δίκιο με το νόμο αλλά δεν είναι ο νόμος που υπερισχύει πάντα αλλά ο νόμος του ισχυρού. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ότι το CAS μπορεί να αναλάβει αυτή την υπόθεση".

Για τους λόγους της αποχώρησης από πρόεδρος του Παναιτωλικού: " Ξενέρωσα" όταν έβρισαν τον Μάκη Μπελεβώνη. Από τότε τελείωσα ως πρόεδρος του Παναιτωλικού. Έχουν συμβεί πολλά όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο. Βαρέθηκα την βρωμιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, τη βία, οι συναλλαγές που βγήκαν πέρσι το καλοκαίρι.

Όλα αυτά τα χρόνια βάζω χρήματα ώστε να δίνω θέαμα για να στηριχθεί αυτός ο τόπος και η πόλη. Έκλεισε ο κύκλος του Παναιτωλικού. Κλείνω επτά χρόνια και δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω και δεν έχω διάθεση να δώσω άλλα χρήματα έχω μετανιώσει που έδωσα πολλές ώρες εργασίας και θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου.

Δεν μπορώ να απολογούμαι στον κάθε άσχετο. Δεν μπορούσα να αντέξω τόση κριτική. Δεν μπορώ άλλο αυτό τον χώρο και εξ αρχής μπήκα σε λάθος χώρο. Μου πήρε επτά χρόνια για να το καταλάβω. Το μετάνιωσα που δεν το έκανα από την πρώτη χρονιά αλλά είχα καλούς συνεργάτες και ακόμα τους έχω. Τους είχα πει μετά τον Λεβαδειακό ότι δεν θα είμαι τον Οκτώβριο στον Παναιτωλικό".

Για φιλολογικό ενδιαφέρον υποψήφιου αγοραστή: " Κάτι σοβαρό όχι. Eίναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί κάποιος. Αν ακόμα και αναγκαστώ να μείνω εγώ δεν βάζω άλλα λεφτά στον Παναιτωλικό, θα λειτουργήσει με τα έσοδα του. Το προφίλ του αγοραστή δεν με ενδιαφέρει".

Για το ενδιαφέρον του κ. Πιστσιόλα: " Καμία σχέση και είναι μόνο ένα δημοσίευμα. Αν θέλει μπορεί να με πάρει τηλέφωνο και να τα συζητήσουμε".

Για την επόμενη ημέρα: " Αν αγωνιστούμε στην Football Legue. Θα κάνουμε υποχρεωτικά τον προγραμματισμό και στόχος είναι η παραμονή και αν το καταφέρουμε. Χωρίς φυσικά να βάλουμε λεφτά. Είναι κακό για τον Παναιτωλικό να μείνω στην ομάδα εγώ και οι συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στην ομάδα ακόμα και αν κερδίσουμε την προσφυγή".

Oι καλές στιγμές που κρατάει: " Καλές στιγμές είναι οι καλοί συνεργάτες και οι φίλοι και ότι ο πολύς ο κόσμος με στηρίζει και σε ένα βαθμό με αγαπάει. Σεβάστηκαν το έργο που έκανα και το σέβονται ακόμα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ