ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ξανά χωρίς Καμαβουάκα ο Παναιτωλικός

Ξανά χωρίς Καμαβουάκα ο Παναιτωλικός
Καμαβουάκα

Χωρίς το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Γουίλσον Καμαβουάκα, η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα του Σαββάτου (24/9, 20.30) με τον Παναθηναϊκό. Εκτός και ο τραυματίας Βασιλούδης.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος προέρχεται από το σημαντικό "διπλό" στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/9, 20.30, Novasports 2) εντός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης δεν πήρε ούτε αυτή τη φορά στην αποστολή τον Γερμανοκονγκολέζο αμυντικό, Γουίλσον Καμαβουάκα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός έμεινε και ο Βασιλούδης που τραυματίστηκε μεσοβδομάδα, όπως φυσικά και οι Παπάζογλου - Παπουτσογιαννόπουλος που θα αργήσουν να επιστρέψουν.

Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τα "καναρίνια" είναι οι εξής: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Κριστιάνο. Επί της ουσίας είναι η ίδια αποστολή με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο πλην του Βασιλούδη.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ