ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κούσας: "Να βγάλουμε τον Παναιτωλικό από τη δύσκολη θέση"

Κούσας: "Να βγάλουμε τον Παναιτωλικό από τη δύσκολη θέση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κούσας παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής. ΤΙ δήλωσε για την βαθμολογική θέση του Παναιτωλικού. Τα νέα της προπόνησης.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (16/02) στον Γιώργο Κούσα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Γιώργος Κούσας τόνισε για την βράβευση του αλλά και για την πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα:

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι δύσκολο ένας αμυντικός να πάρει αυτό το βραβείο. Χάρηκα πάρα πολύ, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν παίρναμε και τους τρεις βαθμούς. Αφιερώνω το γκολ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Δεν πήραν τη χαρά που ήθελαν, αλλά εγώ τους αφιερώνω το γκολ. Εύχομαι στη συνέχεια να έχουμε πολλά ωραία γκολ που να ισοδυναμούν με νίκες.

Είχαμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα και μαζέψαμε βαθμούς. Στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε αποτελέσματα και φτάσαμε αυτή τη στιγμή η ομάδα να βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού. Πιστεύω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το τι φταίει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε όλοι μαζί –ειδικά εμείς οι παίκτες- τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση".

Όσον αφορά την προπόνηση, πρόγραμμα αποκατάστασης περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι στη Λιβαδειά και παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βιντάλ, ενώ θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Ετζενγκέλε, Ονουάτσι.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ