ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά"

"Κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά"

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους φίλους της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα να δείξουν κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Διαγόρα να δείξουν κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Σε αυτήν μάλιστα τονίζεται, πως κανένας οπαδός μετά το τέλος του αγώνα δεν πρέπει να μπει στον αγωνιστικό χώρο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Superleague.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Διαγόρα ανακοινώνονται τα εξής:

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15.00.

Δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση σ’ αυτές σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο και θα αποτραπεί κάθε απόπειρα παράνομης εισόδου.

Ο έλεγχος πριν την είσοδο θα είναι αυστηρός.

Απαγορεύονται κροτίδες, βεγγαλικά και κάθε επικίνδυνο αντικείμενο.

Δεν ισχύει καμία κάρτα ελεύθερης εισόδου.

Για μία ακόμα φορά επισημαίνεται ότι μετά το τέλος του αγώνα ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να επιδείξουν και πάλι αθλητικό πνεύμα, κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά. Να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τη φωνή, το χειροκρότημα, το τραγούδι, όπως οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού γνωρίζουν να πράττουν, για να φτάσει στη νίκη που θα οριστικοποιήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία".

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Από εκεί και πέρα, με ένα πρωινό χαλάρωμα ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται για διαφορετικούς οι Αγκιλάρ, Μεταξούλης, Καούνος, Μπακάκης, Γκουέι και Πασάς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ρότσα, Κούσας, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Καραμαλίκης, Γκούρμα, Μουμίν και Ρούσσης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ